Lezingen met waarnemingen.

Er zijn een aantal lezingen die wij graag willen geven over het leven, De Bron, De Aarde en een avond gewoon spiritualiteit. Wat kunt u verwachten op deze avonden:

De Bron verteld is een avond hoe de Bron naar de mensen kijkt en hoe de Bron zichzelf voelt met de keuzes die de mensen maken van uit het denken en niet meer van uit het hart. De bron zal mij gedurende deze avond een aantal van de cliënten laten voelen hoe zij er nu bij zitten en wat zij ook kunnen doen om zelf ook weer verder te gaan met hun leven.

De Aarde verteld hoe het met haar daadwerkelijk echt is en waar zij graag naar toe wil gaan. de energie van de Aarde is al lange tijd aan het veranderen en veel mensen pakken dat niet op. Gedurende deze avond kunt u kennis maken met deze verandering en zal het u duidelijk worden wat u als mens ook kan betekenen voor de aarde en de natuur.

Een avond gewoon spiritualiteit is een avond gevuld met waarnemingen van uit het voelen, horen , zien en weten. U kunt op deze avond voorwerpen, foto’s, en u vragen meenemen. Op deze avond zullen een aantal cliënten antwoord krijgen op de vele vragen die zij hebben. Deze vragen over bv relatie, kinderen, verleden, heden, en toekomst zullen wij duidelijk, direct maar met veel liefde beantwoorden. Wij geven dan ook advies wat u kunt doen om verder te komen met u leven.

Deze avonden duren ongeveer 2.5 uur en worden gehouden in het centrum zelf en de kosten bedragen 35 euro p/p dit is inclusief koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *