Ouderbegeleiding

Binnen onze unieke gezinstherapie richten we ons op families met hooggevoelige leden, waarbij zowel kinderen als ouders unieke uitdagingen ervaren. Het is niet ongewoon dat deze families tegen terugkerende problemen aanlopen, vaak zonder duidelijk pad vooruit. Onze therapie is ontworpen om deze specifieke behoeften aan te pakken. 

Wat onze therapie inhoudt: We beginnen met een grondige evaluatie van de gezinsstructuur, waarbij we onderzoeken hoe elke persoon zich verhoudt binnen het gezinsdynamiek. Dit omvat het verkennen van de levenshouding van de ouders, eventuele blokkades die ze ervaren, en hoe deze de kinderen beïnvloeden. We kijken ook naar hoe het gezin omgaat met veranderingen en hoe de spirituele ontwikkeling van zowel ouders als kinderen vorm krijgt.

In de huidige maatschappij kunnen hooggevoelige kinderen zich vaak afsluiten, een reactie op de druk en het gebrek aan begrip dat ze ervaren. Dit kan zich uiten in teruggetrokken gedrag of juist overactiviteit, wat ook op school zichtbaar kan zijn. Onze therapie richt zich op het herstellen van de communicatie en het begrip binnen het gezin, waardoor een ondersteunende en liefdevolle omgeving ontstaat waarin iedereen kan groeien.

Door gezamenlijk te werken aan inzicht in de dynamiek en uitdagingen van het gezin, streven we naar het herstellen van harmonie en het bevorderen van positieve interacties. We bieden tools en begeleiding om met spiritualiteit om te gaan op een manier die iedereen ten goede komt, zonder de noodzaak voor afsluiting of blokkades.

De kosten voor gezin/relatie therapie zijn 80 euro p/u. Dit is voor het hele gezin.