Laden Evenementen

« All Events

workshop spiritueel ontwaken.

november 18 @ 08:00 - december 23 @ 17:00

| $500

We starten een nieuwe workshop spiritueel ontwaken op. Deze workshop start op in november en is op een vrijdagavond om 19.30.

Deze workshop is bedoeld om de mens te  leren leven vanuit het hart. In deze workshop gaan wij jullie leren werken met jezelf en gaan wij jullie helpen en bewust maken van waar en waarom de blokkades die jullie blokken in jullie leven  te transformeren en te verwijderen. Wij gaan jullie leren en voelen dat het echt niet  moeilijk is om te gaan leren genieten. Doordat wij in deze workshop  stap voor stap naar de kern kunnen gaan en wij daadwerkelijk de energie kunnen veranderen, ga jij op een mooie duidelijke manier leren omgaan met jouw persoonlijk obstakels en deze leren transformeren. In deze workshop leer jij jezelf kennen en leer jij jezelf accepteren met wie en wat jij bent. In alle 6 lessen gaan jullie voelen wat wij bedoelen met de bewust wording die jullie nodig hebben om dit ook te gaan transformeren.

In alle 6 lessen kunnen jullie ook stukjes healing ontvangen om deze bewust wording te kunnen gaan loslaten want het is ballast die je niet nodig hebt voor jouw toekomst. Met deze vorm van lesgeven kom je steeds dieper op jou kern van je zijn en steeds dieper in jouw hart terecht zodat ook jij meer liefde gaat voelen voor jezelf.  Gedurende deze 6 lessen leer je een te worden met jezelf {denken innerlijkkind en hart}. Je gaat leren een te worden met het menselijk bewustzijn, ziel en innerlijkkind van jou zijn. Je gaat ook leren een te worden met het universum, jou mens zijn en aarde. Je gaat ook leren afsluiten en leren loslaten van uit het hart zodat je ook dit kan transformeren en dat je dus gaat leren vertrouwen op jou intuïtie,  zodat jou valkuilen helder worden en je deze kan herkennen. je gaat leren het ego loslaten wat dus meer emotioneel vooruit gang geeft met jou leven. Je leert afsluiten op een manier dat het jou groei niet belemmerd en jij gelukkiger word met het maken van keuzes uit het hart.

 

 

Gegevens

Begin:
november 18 @ 08:00
Einde:
december 23 @ 17:00
Kosten:
$500