Genezing met Hart en Ziel

Emotionele Heling vanuit het Hart met Ron Los | Universele Liefde

“Emotionele Heling vanuit het Hart” verbindt je met Universele liefde. Ron Los leidt dit met inzicht en zorg. Het hart resoneert met ons diepste wezen. Het weerspiegelt onze emoties. Positieve gevoelens brengen harmonie. Dit proces is de kern van onze dienst.

De sessies zijn zowel telefonisch als persoonlijk beschikbaar. Ze bieden troost bij verdriet en andere emotionele uitdagingen. Bovendien gebruikt Ron spirituele gidsen. Deze gidsen verhelderen en genezen. Zo vinden we samen innerlijke vrede.

Kies voor een gesprek of een ontmoeting. Beide wegen openen de deur naar heling. Laat de liefde van het Universum je gids zijn. Ontdek zo emotionele vrijheid en welzijn.

Deze dienst is toegankelijk voor iedereen die verlangt naar emotionele heling en transformatie, beschikbaar via telefoongesprekken of persoonlijke ontmoetingen. Of je nu te maken hebt met verdriet, emotionele blokkades of hartzeer, Ron biedt begeleiding en heling, gedreven door de onvoorwaardelijke liefde en het diepe begrip van het Universum. Elke sessie is een stap op het pad van liefde, waar universele wijsheid en spirituele inzichten samenkomen om innerlijke vrede en zelfontdekking te bevorderen.

Of je nu kiest voor een sessie via de telefoon of een persoonlijke ontmoeting, “Emotionele Heling vanuit het Hart” biedt een veilige en liefdevolle ruimte om te verkennen, te helen en te groeien. Laat je leiden door de liefde van het Universum en vind je weg naar emotionele vrijheid en welzijn.

Ik reken 75 euro p/u. (een healing duurt gewoonlijk 2 uur).