Bedrijven.

Als spiritueel coach begeleiden wij ook de mensen in u bedrijf, ongeacht wat voor bedrijf het ook is. Door deze vorm van coachen te doen zal er meer rust op de werk vloer komen, waar onder het u personeel beter kan presteren. Door simpel maar direct naar de kern van het probleem te gaan kunnen wij de mensen in u bedrijf weer laten zijn wie ze zijn zonde de vorm van afgunst en jaloezie. Zodat er weer een gezonde en positieve maar ook een vrolijke energie gaat stromen. Dus meer samen werking van uit het gevoel maar ook voor de klanten in u bedrijf.

Steeds meer mensen gaan namelijk voelen of u bedrijf goed is voor hun of niet. Zodoende is het dus belangrijk positief personeel te hebben zonder emotionele blokkades voor hun zelf.

 

Wij hebben ook workshop/coaching voor het personeel van bedrijven zowel in Nederland als in België. Dit houd eigenlijk in dat het personeel leert omgaan en leren loslaten van wat hen blokkeert in het leven. En dit breng dan ook weer rust en saamhorigheid op de werkvloer. Heel veel mensen zijn bewust en/of onbewust heel erg gevoelig en dat brengt veel onrust en angst in het hier en nu. Door te gaan werken met deze mensen en deze mensen te leren omgaan met veranderingen en het gevoel zal er bij hun rust komen en gaan zij het beter begrijpen van uit het hart. Dat brengt bij de mensen rust en die geven zij weer door op de energie van de werkvloer. Is er dus op de werkvloer onrust, jaloezie, en veel vermoeide mensen neem dan eens contact op dan kunnen wij gaan kijken wat belangrijk is voor het bedrijf om dit te trans formeren zodat het personeel innerlijke rust vind zodat de werkvloer een aangename sfeer uitstraalt zodat de mensen in minder tijd hetzelfde behalen zonder de druk te verhogen. als jouw personeel met veel plezier naar het werk komt zal dat ook ten goede komen voor het bedrijf en ook weer voor de mensen die er werken maar ook een positieve wending krijgt naar de cliënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *