Over Ron Los

website 043Ik ben Ron Los en ben medium-paragnost-healer life-coach.

Met heel mijn hart zal ik jou als cliënt eerlijk oprecht en rechtdoorzee bijstaan in jouw leven.

Door de jaren heen heb ik veel cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen op mijn spiritueel pad. Door dat ik mezelf blijf open stellen blijf ik ook verder ontwikkelen en dit geeft mij een goed gevoel. Door de levenservaring in mijn leven ben ik in staat veel mensen met verschillende problemen te kunnen bijstaan en adviseren hoe zij de problemen kunnen transformeren.

Ik ben voornamelijk een medium en een healer. Het mediumschap gebruik ik om het contact te kunnen maken met de gidsen van mijzelf en die van mijn cliënt om zo door jouw leven te kunnen wandelen om de blokkades in kaart te brengen en te kunnen gaan healen.

Ik mag en kan jou leren hoe jij het zelf weer kan gaan oppakken, door dat wij samen even een bepaalde tijd door het leven kunnen gaan geef jij jezelf de ruimte om weer terug te komen bij jezelf en de problemen waar je tegen aanloopt in een ander daglicht te zetten. Door de jaren heen heb ik een aantal workshops ontwikkeld om zo de mensen te kunnen bijstaan in hun leven en het ze op een simpele maar directe manier te kunnen leren hoe zij het ook zelf weer kunnen doen. Voor meer info over de workshops neem daar een kijkje.

De healingen zijn ook vrij simpel, door dat wij ook hier direct zijn kunnen we ook makkelijk naar de kern van het probleem gaan en deze samen transformeren naar liefde. Voornamelijk leren we jou loslaten van uit het hart.

Spreekt jou dit aan direct, rechtdoorzee, open en eerlijk neem dan eens contact op, dan kunnen wij samen gaan kijken hoe wij jou kunnen bijstaan in jouw levensprocessen.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels