workshop spiritueel ontwaken

Workshop Spiritueel Ontwaken

6 sessies wekelijks, om 9.00 op 01-06-2024 investering: €600

Doe mee met onze inspirerende workshop Spiritueel Ontwaken, die start in juni, elke zaterdagochtend om 09.00. Deze transformerende sessies zijn ontworpen om je te leren leven vanuit je hart, waarbij we de diepere oorzaken van persoonlijke blokkades onthullen en samen werken aan het transformeren en verwijderen ervan.

Ontdek de kunst van echt genieten door stapsgewijs naar de kern van je zijn te gaan, waar we actief werken aan het veranderen van energieën die je tegenhouden. Elke les biedt inzichten en technieken om je persoonlijke obstakels te herkennen en te transformeren, jezelf te accepteren en liefde voor jezelf te cultiveren.

Doorheen de zes sessies ontvang je stukjes healing om je te helpen los te laten wat je niet meer nodig hebt, waardoor je dichter bij de kern van je wezen en dieper in je hart komt. Leer één te worden met jezelf, je innerlijke kind, en je hart, en ontdek hoe je een harmonieuze verbinding kunt maken met het menselijk bewustzijn, je ziel, en het universum.

Je leert af te sluiten en los te laten vanuit het hart, waardoor je meer vertrouwen krijgt in je intuïtie. Dit helpt je valkuilen te herkennen, het ego los te laten, en emotionele vooruitgang te boeken in je leven. Maak keuzes vanuit het hart en ervaar een diepere voldoening en geluk.

Inschrijving

Geïnteresseerd in deze levensveranderende ervaring? Schrijf je in via het contactformulier en vermeld duidelijk voor welke workshop je je inschrijft. Grijp deze kans om je spirituele reis te verdiepen en je ware zelf te ontdekken in een veilige en ondersteunende omgeving.